Fish Sausage: the meal of adventurous gourmets
We now know that the fish dishes are healthy, have excellent dietary effect, however domestic consumption grows very slowly. The fish experts find out several varied ways to increase consumption.
Now, in addition to the fish meat balls, fish chips and fish tartare the novelty is the fish sausage. It is the only fish dish, where the fish meat is grounded and kneaded, as it is usual in case of real sausage – Sipos László, President of the Hungarian Knights of Fish Sausage told Kossuth Radio. (hirado.hu, Kossuth Rádió, Hajnal-táj)
Related news
Double price, changing demand: the domestic carp market is on a new path
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tradition and health on the holiday table – at least let’s eat fish at Christmas!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Despite the damage caused by the drought, there will be no shortage of high-quality Hungarian fish
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Climate-tolerant alternative in arable fields: peanuts could be one of the winners of climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Even though the price of cocoa has halved, chocolate will not become cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Temu is crushing domestic webshops – Christmas won’t change either
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

