Fish Sausage: the meal of adventurous gourmets
We now know that the fish dishes are healthy, have excellent dietary effect, however domestic consumption grows very slowly. The fish experts find out several varied ways to increase consumption.
Now, in addition to the fish meat balls, fish chips and fish tartare the novelty is the fish sausage. It is the only fish dish, where the fish meat is grounded and kneaded, as it is usual in case of real sausage – Sipos László, President of the Hungarian Knights of Fish Sausage told Kossuth Radio. (hirado.hu, Kossuth Rádió, Hajnal-táj)
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz showers his wife with cold sausage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

