Fish Sausage: the meal of adventurous gourmets
We now know that the fish dishes are healthy, have excellent dietary effect, however domestic consumption grows very slowly. The fish experts find out several varied ways to increase consumption.
Now, in addition to the fish meat balls, fish chips and fish tartare the novelty is the fish sausage. It is the only fish dish, where the fish meat is grounded and kneaded, as it is usual in case of real sausage – Sipos László, President of the Hungarian Knights of Fish Sausage told Kossuth Radio. (hirado.hu, Kossuth Rádió, Hajnal-táj)
Related news
European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The fish stocking season in Lake Balaton begins, the chances of catching fish are improving
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The “Catch it!” fish consumption promotion campaign is launched again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dm babybonus for expectant mothers and families with young children
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Only old people quit, Generation Z just doesn’t do it anymore
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone Invests €60m In Valencian Dairy Hub
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >