California Distiller Makes Sustainable Whiskey In Lab
In a small lab in California’s Silicon Valley, Martin Janousek and Stu Aaron are making whiskey.
There are no oak barrels stacked floor to ceiling. In fact, there’s hardly any wood at all. Instead, they use syringes, beakers and vials to find a more sustainable way to distill whiskey.
The spirit spends three to five days in a keg-like metal barrel. The company’s technology speeds up oxidation, thus changing the whiskey’s flavour and extracting the colour, smell and flavour profile from a piece of oak about the size of a pinky finger.
ESM
Related news
Guidelines for veterinary laboratories
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Donald Trump has threatened heavy tariffs on alcohol products from the European Union in response to the EU’s announced tariffs on American whiskey
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Whiskey: Boycott could replace tariffs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coffee prices are falling, can it be cheaper here too?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MMSZ Green Club meeting at Danone: sustainable operations in practice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Faster, greener, smarter – today’s minimum requirements in FMCG transport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >