Fenntartható viszki a laborból
A Szilikon-völgy egyik apró laboratóriumában két fiatalember whiskey-t készített. Hordók nélkül.
Martin Janousek és Stu Aaron fecskendőket, kémiai üvegeket és ampullákat használtak, hogy megtudják, milyen fenntartható módon desztillálhatnának whiskey-t.
A szeszesital 3-5 napot tölt egy fémhordóban. A cég technológiája felgyorsítja az oxidációt, így változtatva meg a whiskey ízét és illatát.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Precíziós tejtermelő laboratórium épült Kaposváron
A tehéntartás legkorszerűbb technikai megoldásait felvonultató úgynevezett precíziós tejtermelő laboratórium…
Tovább olvasom >December 18-ig fogadja a mintákat a Nébih borászati laboratóriuma
A Nébih Budaörsi úti telephelyén december 8. és január 2.…
Tovább olvasom >Újra elrendelte az országos főállatorvos a baromfik kötelező zártan tartását
A fokozott madárinfluenza veszély miatt dr. Pásztor Szabolcs országos főállatorvos…
Tovább olvasom >További cikkeink
Robotizált eperfarm
A Csehországi Brno melletti Ráječek-farmon az eper termesztését és betakarítását…
Tovább olvasom >Íme, 2024 legfontosabb digitalizációs trendjei
Jövőre várhatóan tovább gyorsulnak a vállalati digitalizációs törekvések, az előrejelzések szerint…
Tovább olvasom >Októbertől csökken a francia kenyerek és pékáruk sótartalma
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlására Franciaországban csökkentik a pékáruk sótartalmát,…
Tovább olvasom >