Catering turnover in Germany fell by half in March
🎧 Hallgasd a cikket:
In March, due to epidemiological restrictions, catering turnover in Germany halved compared to both February and the previous year, according to a Wednesday report by the German Federal Statistical Office, Destatis.
In March, compared to the previous month, the turnover of catering enterprises decreased by 44.6 percent. With price, calendar and seasonal adjusted, decline was 45.4 percent, compared to the previous year. (MTI)
Related news
Visit Hungary: International tourism conference to be held in Budapest on October 14-15
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Over 2,000 new hotels in one year – explosive brand expansion in the global hotel market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Backwerk – German bakery convenience
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: International tourism conference to be held in Budapest on October 14-15
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 12th Kürtőskalács Festival opens with Pink Kürtőskalács and desserts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >