This is what you need to know about this year’s Bread Competition of the Hungarian Bakers’ Association
True to the traditions of the Hungarian Bakers’ Association, it organized its Bread Competition for the eleventh time. The public was able to meet the first prize winner of the Saint Stephen’s Day bread and the winner of the Innovative category, as well as the manufacturers, for the first time at the award ceremony held in the Parliament.
Related news
This is how much of Hungary’s cakes and breads were sold this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ancient grains and real sourdough: the holiday bread season begins with a new challenge
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >8.5 million baked goods sold in one year: local bakeries, artisanal flavors, conscious choices at Kifli.hu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Továbbra is száguldanak az élelmiszeripari árak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Another wave of food price increases could come due to EPR fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: in August, the foreign trade surplus for goods was 557 million euros, while imports were 4.1 percent lower than in the same period of the previous year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >