The University of Debrecen will be a center for food safety competence
A scientific-business cooperation agreement was signed between the University of Debrecen (DE) and the representatives of the domestic enterprises on the development of in the system of food safety.
Szilvássy Zoltán, the Rector of the DE stressed that the agreement combines the research and development potential of the university and the experience of companies in the food industry cluster and the quality assurance knowledge of the Laurel Group’s 25-year experience in food supply, which gives them a significant position in the food industry. (MTI)
Related news
Dr Nikolaus Kriz takes on the role of new EFSA Executive Director
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Magosz-NAK: Brussels’ pressure on the Mercosur agreement is unacceptable
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Greek investor received a red light: the future of Alföldi Tej is uncertain
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >