The University of Debrecen will be a center for food safety competence
A scientific-business cooperation agreement was signed between the University of Debrecen (DE) and the representatives of the domestic enterprises on the development of in the system of food safety.
Szilvássy Zoltán, the Rector of the DE stressed that the agreement combines the research and development potential of the university and the experience of companies in the food industry cluster and the quality assurance knowledge of the Laurel Group’s 25-year experience in food supply, which gives them a significant position in the food industry. (MTI)
Related news
AI caught a thief in the first Hungarian hybrid smart store
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The store of the future is already open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dr Nikolaus Kriz takes on the role of new EFSA Executive Director
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
German wholesale prices rose both year-on-year and month-on-month in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food inflation in Romania accelerated to 9.88 percent in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Palkovics discussed the green future in Sopron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >