It's easier than you might think: smoke fish at home!
Have You thought that the smoked fish is a privilege of restaurants, and only trained chefs are able to prepare them? You are wrong!
Anyone can prepare smoke fish at home from healthy and fresh catch: the only 30-minute “ceremony” add color not only to weekdays but but weekends spent with friends.
For quick and easy to prepare delicious fish dishes and for cooking practicas please visit the www.kapjra.hu site.
Related news
Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The fish stocking season in Lake Balaton begins, the chances of catching fish are improving
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Inflation: stagnation instead of expected increase – 4.3% annual rate, 3.9% core inflation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >HEINEKEN Hungária’s “Net Zero Production” carbon reduction program won an award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: every second employee struggles with stress, this is how we can protect ourselves against burnout
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >