It's easier than you might think: smoke fish at home!
Have You thought that the smoked fish is a privilege of restaurants, and only trained chefs are able to prepare them? You are wrong!
Anyone can prepare smoke fish at home from healthy and fresh catch: the only 30-minute “ceremony” add color not only to weekdays but but weekends spent with friends.
For quick and easy to prepare delicious fish dishes and for cooking practicas please visit the www.kapjra.hu site.
Related news
Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz showers his wife with cold sausage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Christmas fish won’t be more expensive this year either
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coface: After this year’s weak growth, acceleration may come, but the Hungarian economy is vulnerable
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food waste in Hungary has dropped by a third in eight years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The decade of uncertainty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


