Deregulatory recommendations
Regulations that are obsolete or nearly impossible to comply with in practice make the life of hospitality businesses difficult, plus they increase the likeliness of the authorities imposing fines on them. The Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) considers it to be its mission to call attention to these regulatory problems, and to make recommendations to the decision-makers to change them.
Recommendations like this by MVI include introducing a preferential VAT rate in the hospitality sector for food and non-alcoholic drink sales, simplifying the process for reporting loaned workers and allowing workdays longer than 12 hours in the hospitality business. //
Related news
Hooters is back: the legendary waitresses are once again the essence of the brand
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chez deep freezer!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI agents in hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Autumn flavors from Korea and the art of fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What is new in the world of street food?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Ne ugorj, szamárság! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
