Deregulatory recommendations
Regulations that are obsolete or nearly impossible to comply with in practice make the life of hospitality businesses difficult, plus they increase the likeliness of the authorities imposing fines on them. The Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) considers it to be its mission to call attention to these regulatory problems, and to make recommendations to the decision-makers to change them.
Recommendations like this by MVI include introducing a preferential VAT rate in the hospitality sector for food and non-alcoholic drink sales, simplifying the process for reporting loaned workers and allowing workdays longer than 12 hours in the hospitality business. //
Related news
“My beautiful cartridge poach…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The nominees for the Restaurant of the Year award are now awaited.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Balaton Association: short-term visitors to Lake Balaton are looking for complex experiences
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kókuszfarm to table – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
