Bence Dalnoki wins the Hungarian final of Bocuse d’Or
Bence Dalnoki, the sous-chef of Stand restaurant and his commis, Patrik Nyikos came up with the best performance in the Hungarian final of Bocuse d’Or on 21 October. The runner-up was Roland Kelemen (Hunguest Hotel Aqua-Sol) with Noel Fodor, and the 3rd place went to Balázs Adamek (Diófa Restaurant , Székesfehérvár) and Marcell Kocsis.

Bence also received a special prize
Photo: Hungarian Bocuse d’Or Academy
//
This article was also published in 11/2021 of Trade magazin.
Related news
Supply is already given
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Registration opens for the national competition for young chefs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H: December SZÉP card top list: is a trend reversal expected this year?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can still use bubi in the capital after December 23rd
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rome’s Trevi Fountain to be charged from February 1st
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
