Sugar-free
Six cakes have qualified for the final of this year’s Sugar-free Cake of Hungary competition, which was organised by Egy Csepp Figyelem Foundation, with the professional support of the Hungarian Confectioners Guild.
This article is available for reading in Trade magazin 2023/6-7.
Independent food testing laboratory Eurofins Analytical Services will analyse the winning no added sugar cake. //
Related news
Secrets, flavours, recipes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expanding professional programme – SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The OKOSTÁNYÉR® National Student Knowledge Test has started
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Zala has been added to the premium domestic map – Zalakaros is already ahead of Eger and Debrecen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price-sensitive consumers, growing expectations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >