Kőbányai innovates with citrus flavors
Since its production that began in 1948, one of the best-known beers in the country has been known to several beer-loving generations: it is soft, light, slightly bitter in taste, pleasantly carbonated, and pure, mild hop and malt light in aroma. In Europe, it was customary for factories to name their beers after their city. This is how the Kőbánya brand was born 73 years ago, and two variants of it will be on the market this year.
Related news
Haggenmacher brewery reopens after 100 years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Oktoberfest kicks off in Munich with crowds and high prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Kraft Beer Festival starts on Thursday in the Dürer Garden
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A new manager has joined the Zwack Unicum Plc. team
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Euronics launches a unique initiative
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A new era in the carbon credit market: the end of greenwashing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >