Brocard’s course
2019 ended with a spectacular master course in the new workshop of the guild: Sebastien Brocard and his ‘apprentice’ Jonas Gaume from Saint-Genis-Pouilly brought their products. Both masters were preparing two products at the same time – in parallel – and the desserts made were: Azur, Carrement Bon, Carremont Blanc, Fleur D’or, Nuance and Yellow.
The first day focused on pastry dough and decorations, while on the second day, creams, ganaches and gels were in the spotlight, together with a surprise: coloured and flavoured croissant. Participants had the opportunity to learn many tricks, techniques and preparation methods. The third day was spent with table decorating, tasting, taking photos and presenting certificates. //
Related news
Great news has arrived from the Eger wine region
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wines from Badacsony
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Francia cukrásztanfolyam
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tipping rate approaches 10% in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roast, meatballs: these are the favorite dishes of the Hungarian winter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >In Italy, there are queues in front of shops and soup kitchens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
