Trademagazin > News and articles > Events > Bocuse d’Or: the Tokaji wine also plays a role in the Hungarian team’s foods
Bocuse d’Or: the Tokaji wine also plays a role in the Hungarian team’s foods
🎧 Hallgasd a cikket:
Tokaji wine, Tokaj vinegar and walnut will also be included in the Hungarian team’s plate elements at the world finals of the Bocuse d’Or international cook competition on 24 -25 January in Lyon.
Tags: Bocuse d'Or, szakácsverseny
Related news
Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Young chefs competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MTÜ: the Hungarian team advanced to the European selection of the Bocuse d’Or with the special prize for the best bowl
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Exotic flavors, record-long kürtőskalács and native animals at the 82nd OMÉK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Biggest Anuga of all time: Around 8,000 exhibitors from 110 countries cover the entire fair grounds
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 6th Bodrogi PET Cup has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >