Trademagazin > News and articles > Events > Bocuse d’Or: the Tokaji wine also plays a role in the Hungarian team’s foods
Bocuse d’Or: the Tokaji wine also plays a role in the Hungarian team’s foods
🎧 Hallgasd a cikket:
Tokaji wine, Tokaj vinegar and walnut will also be included in the Hungarian team’s plate elements at the world finals of the Bocuse d’Or international cook competition on 24 -25 January in Lyon.
Tags: Bocuse d'Or, szakácsverseny
Related news
Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Young chefs competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MTÜ: the Hungarian team advanced to the European selection of the Bocuse d’Or with the special prize for the best bowl
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
The HORECA sector joins forces with Alimentaria+Hostelco to mark the future of hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Market Group’s professional excellence was recognized with three awards at the ÉVOSZ year-end gala
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Green public procurement workshop to spread good practices in green public procurement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
