Bocuse d’Or as school material
The Bocuse d’Or (the Concours mondial de la cuisine, World Cooking Contest) is a biennial world chef championship. Named for the chef Paul Bocuse, the event takes place during two days near the end of January in Lyon, France at the SIRHA International Hotel, Catering and Food Trade Exhibition, and is one of the world’s most prestigious cooking competitions
Related news
Supply is already given
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bocuse d’Or: Thirteenth place and special award for best dish for Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A digital competence center will be established to support small tourism businesses
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: hundreds of thousands of travelers spent the autumn break in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MNB: travel insurance conditions have changed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
