A Bocuse d’Or, mint tananyag
A Bocuse d’Or verseny egyik legfontosabb küldetése, hogy utat mutasson a jövő generációinak is. Erről a küldetésről a Magyar Bocuse d’Or Akadémia sem feledkezik meg, és örömmel adja át tudását a tanulóknak is.
A magyar csapat Európai Válogatóra való felkészüléséről készült egy film, valamint egy könyv is. A blue ray-en a tanulók végigkövethetik annak a bizonyos 5 óra 35 percnek minden egyes pillanatát, amely alatt a bajnoki címet elnyerő szarvasborjú tál és kecsegetányér elkészült.
Ez a blue-ray kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy pontosan, lépésről lépésre követhetővé tegye a versenyételek főzését, valamint bemutassa, mekkora felkészültség, szakmai tudás, tapasztalat, technológiai ismeretek és versenybírás szükséges egy ilyen feladat elvégzéséhez.
A blue ray-nek egy kiadvány is keretet ad, amelyben az elsősorban a technológiákra fókuszáló fotók még inkább követhetőbbé teszik a felkészülés folyamatát.
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia a felvételt és a hozzá tartozó könyvet a különböző, vele együttműködő iskolák és tanintézmények rendelkezésére bocsátotta, hogy minden tanuló számára elérhetővé tegye ezt az egyedülálló ismeretanyagot.
Kapcsolódó cikkeink
Kihirdették a Bocuse d’Or döntőjének témáit
Kihirdették a Bocuse d’Or szeptemberi lyoni világdöntőjének versenytémáit. A hústál…
Tovább olvasom >Veres István továbbjutott a Bocuse d’Or lyoni döntőjébe
Pénteken befejeződött a világ legismertebb és -elismertebb szakácsbajnoksága, a Bocuse…
Tovább olvasom >Pénteken versenyez Veres István a Bocuse d’Or európai döntőjében
Október 15-16-án rendezik meg a Bocuse d’Or európai döntőjét, amelynek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Turisztikai startup program indul a szektor fellendítéséért
Közös programot indít a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a…
Tovább olvasom >Mennyi az annyi?
A KSH által közzétett legfrissebb munkaerőpiaci adatokból kiderül, hogy 2020. november…
Tovább olvasom >Montenegró jó nyári idegenforgalmi szezonra számít
– Főként Oroszországból és Nyugat-Európából számít turistákra a nyáron Montenegró,…
Tovább olvasom >