Bocuse d’Or: The Hungarian team’s preparations are well advanced
The preparation of the Hungarian team is well advanced for the world finals of the Bocuse d’Or International Chef Competition in Lyon that will take place on 28-29 January. Pohner Ádám chef, Segal Viktor coach and Csillag Richárd commis are already doing fine tuning.
Two years ago, the Hungarian team had a generational change: Pohner Ádám, as a commis, had tried Bocuse d’Or as the youngest member of the field, and Segal Viktor and Csillag Richárd would be part of the Hungarian team for the first time – Hamvas Zoltán, the President of the Hungarian Bocuse d’Or Academy said in Budaörs on Monday at a press conference. (MTI)
Related news
SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA BUDAPEST is coming!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
HoReCa Heroes 2025 awards presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AMC: this year’s OMÉK welcomed more than 80 thousand visitors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Young challengers and corporate leaders on one stage at the Management Association event
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >