Attila Bicsár and Lázár Kovács-Siklós will receive the Gundel award this year
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – idén is átadja a szakma Kossuth-díjának is nevezett szakmai elismerést.
A 18 szakmai szervezet és a Gundel család képviselőiből álló Kitüntetési Bizottság szeptember 20-án hozta meg döntését, amit azonnal ki is hirdettek a sajtó jelen lévő képviselőinek.
Idén a díjat a nagy szakmai múlttal rendelkező Bicsár Attila, a Sauska család éttermeinek executive séfje,

Bicsár Attila
valamint Kovács-Siklós Lázár, a Magyar Vendéglátás Csillagai versenyben 2003-ban az ország legjobb éttermének választott Alabárdos étterem akkori séfje, a Chaine Egyesület elnökségének tagja, a médiából is jól ismert szakács kapja.
Related news
MVI annual statistical status report on hospitality
The Hungarian Catering Industry Association (MVI) publishes its statistical status…
Read more >Nominate yourself to receive the Gundel Prize in 2025!
In memory of the work of restaurateur and gastronomic writer…
Read more >Related news
The Cake of Hungary 2025 reimagines one of the greatest cakes of all time
This year’s “Cake of Hungary” competition celebrated the 140th anniversary…
Read more >The first special prize winner of the children’s jury of Hungary’s Sugar-Free Cake has arrived
A new chapter has begun in the One Drop of…
Read more >Small producers welcome consumers with open doors
Local producers across Hungary are opening their doors to consumers.…
Read more >