Attila Bicsár and Lázár Kovács-Siklós will receive the Gundel award this year
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – idén is átadja a szakma Kossuth-díjának is nevezett szakmai elismerést.
A 18 szakmai szervezet és a Gundel család képviselőiből álló Kitüntetési Bizottság szeptember 20-án hozta meg döntését, amit azonnal ki is hirdettek a sajtó jelen lévő képviselőinek.
Idén a díjat a nagy szakmai múlttal rendelkező Bicsár Attila, a Sauska család éttermeinek executive séfje,

Bicsár Attila
valamint Kovács-Siklós Lázár, a Magyar Vendéglátás Csillagai versenyben 2003-ban az ország legjobb éttermének választott Alabárdos étterem akkori séfje, a Chaine Egyesület elnökségének tagja, a médiából is jól ismert szakács kapja.
Related news
This is how much of Hungary’s cakes and breads were sold this year
Saint Stephen’s Day is also a celebration of Hungarian confectionery…
Read more >Nominate yourself to receive the Gundel Prize in 2025!
In memory of the work of restaurateur and gastronomic writer…
Read more >MVI annual statistical status report on hospitality
The Hungarian Catering Industry Association (MVI) publishes its statistical status…
Read more >Related news
MTÜ: almost 800 thousand people participated in the St. Stephen’s Day celebrations in Budapest
According to mobile data, more than 798,000 people with mobile…
Read more >Online course helps develop local tourism
The Educational Application for the Promotion of Rural Tourism has…
Read more >By 2040, there will be more than 2.4 billion tourists traveling the world
In recent decades, tourism has experienced unprecedented growth: between 1975…
Read more >