Bicsár Attila és Kovács-Siklós Lázár kapja idén a Gundel-díjat
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – idén is átadja a szakma Kossuth-díjának is nevezett szakmai elismerést.
A 18 szakmai szervezet és a Gundel család képviselőiből álló Kitüntetési Bizottság szeptember 20-án hozta meg döntését, amit azonnal ki is hirdettek a sajtó jelen lévő képviselőinek.
Idén a díjat a nagy szakmai múlttal rendelkező Bicsár Attila, a Sauska család éttermeinek executive séfje,
valamint Kovács-Siklós Lázár, a Magyar Vendéglátás Csillagai versenyben 2003-ban az ország legjobb éttermének választott Alabárdos étterem akkori séfje, a Chaine Egyesület elnökségének tagja, a médiából is jól ismert szakács kapja.
A díj ünnepélyes átadására az október 27-én vasárnap délben megrendezésre kerülő MVI Gálaebéden kerül sor, a Gundel Étteremben, amire jegyek az MVI weboldalán rendelhetők.
Kapcsolódó cikkeink
Kedvcsináló a Gundel Károly-díjátadó Gálaebédhez – A nap videója
Korlátozott számban még kaphatók jegyek a Magyar Vendéglátók Ipartestületének a…
Tovább olvasom >Ingadozó munkaerő-állomány
Az MVI évente közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról. A kiadvány…
Tovább olvasom >Ellenőrzések és büntetések
A tapasztalatok szerint ismét gyakoriak a vendéglátóegységekben a NAV-ellenőrzések. Az ellenőrök…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: nyáron tovább nőtt a SZÉP-kártya népszerűsége
A 2024-es év eddigi eredményei is megerősítik, hogy a SZÉP-kártya…
Tovább olvasom >Alkalmazott művészet
Bár a magyar sörpiac fejlődési irányát a prémium kategóriájú sörök…
Tovább olvasom >NGM: az Airbnb szabályozás felülvizsgálata csak Budapestet fogja érinteni
A 26 turisztikai szervezet által megfogalmazott közlemény kapcsán a Nemzetgazdasági…
Tovább olvasom >