Barilla launches 100-percent sustainable wheat biscuit
In April Italian food company Barilla launched a range of biscuits made entirely of sustainable wheat. As part of the Buongrano line of Mulino Bianco, the biscuits are made in the company’s largest biscuit factory near Mantua. This year Barilla intends to extend the use of sustainable wheat to the manufacturing of more products, in accordance with the Carta Del Mulino – this is an agricultural regulation drawn up by Barilla, with the support of the WWF, the University of Bologna and the University of Tuscia. Around 500 farms have signed the regulation so far.
Related news
Italian Food Firm Barilla Unveils Global Innovation Centre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >dm-drogerie markt rolls out sustainable laundry detergent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary is on the verge of a new logistics era
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Vajda-Papír celebrates Ooops!’s 15th anniversary with a hybrid AI campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pre-holiday shopping at up to half price
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Samsung washing machines receive carbon footprint reduction certification under the DUCD regulation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
