The effects of climate change could be reduced by decreasing food waste
Reducing food waste around the world would help curb emissions of planet-warming gases, lessening some of the impacts of climate change such as more extreme weather and rising seas, scientists said on Thursday – The Guardian wrote.
Scientists estimate that up to 14 percent of emissions from agriculture in 2050 could be avoided by managing food use and distribution better – the experts of a new study by the Potsdam Climate Impact Researcher pointed our. (MTI)
Related news
Climate protection supervision fee: payment deadline approaching
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Our food waste has decreased by a third in the last 8 years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian food waste has decreased significantly, but losses are still huge
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >VOSZ and MMESZ signed the Hungarian Energy Community Cluster Agreement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Banks will be inevitable in the circular economy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >