The effects of climate change could be reduced by decreasing food waste
Reducing food waste around the world would help curb emissions of planet-warming gases, lessening some of the impacts of climate change such as more extreme weather and rising seas, scientists said on Thursday – The Guardian wrote.
Scientists estimate that up to 14 percent of emissions from agriculture in 2050 could be avoided by managing food use and distribution better – the experts of a new study by the Potsdam Climate Impact Researcher pointed our. (MTI)
Related news
The Ministry of Agriculture pays special attention to the protection of the Hungarian grasshopper mouse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurostat: nearly 130 kilograms of food per capita was wasted in the EU in 2023
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Climate protection supervision fee: payment deadline approaching
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: once again Hungary’s best sustainability bank
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Poland’s Biedronka Must Absorb Cost Inflation Amid Tough Competition, Owner Says
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

 
                     
                     
                     
					 
					 
					
