SPAR starts comprehensive salt reduction programme
SPAR has launched a programme for manufacturing, selling and popularising products – various baked goods and breads, cold cuts and meat products – with a reduced salt content.
Head of communications Márk Maczelka told: this year SPAR cuts the sugar content of private label products by 50 percent, and the taste of low-sugar and low-fat products doesn’t change. SPAR also takes steps to make the products of suppliers comply with the company’s salt and sugar expectations. /
Related news
Solar energy is increasingly important in retail – more SPAR stores are powered by solar panels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SPAR’s autumn-winter loyalty promotion starts with premium Zwilling kitchenware
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Teaming up to keep adolescent girls involved in sports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
XIXO’s summer prize game ended with record success – 10 million forints were won twice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Solar energy is increasingly important in retail – more SPAR stores are powered by solar panels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The autumn GLAMOUR days have arrived at Rossmann
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >