One can enter to the catering chef competition by mid-April
The National Food Chain Safety Office (NÉBIH) and the National Association of Public Caterers (KÖZSZÖV) accept the entries to the Catering Chef Competition 2017-2018 until 18 April.
According to NÉBIH’s statement published on Wednesday, the chef competition aims, among others, to modernize the traditional flavors and to develop food culture. The compulsory competition menu includes chicken or African catfish, fresh spinach and / or asparagus, seasonal fruit and / or vegetables and rice or pasta. (MTI)
Related news
Tesco’s food rescue heroes reduced the company’s food waste by 73%
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ministry of Agriculture: Hungary regains freedom from foot-and-mouth disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Supermence in Buda schools: less waste, more experience during lunch break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The 6th Bodrogi PET Cup has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The awards for this year’s Value and Quality Grand Prize competition have been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Attractive audience programs await visitors to the 82nd OMÉK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >