Adapting to the ban on plastics
From 2021 certain types of plastics are banned in the European Union and many of these (drinking straws, plates, cutlery, etc.) are used regularly by hospitality units. How does this change influence hotels, bars and restaurants? The Responsible Gastro Hero Foundation has invited experts from various fields to answer all of the questions in the form of an online discussion series that starts in the autumn.
//
Related news
Danone Invests €60m In Valencian Dairy Hub
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A new animal welfare regulation is being prepared – public consultation has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Germany’s Knuspr introduces new food category made from upcycled ingredients
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Pedig először olyan jó ötletnek tűnt! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >