Ádám Pohner will represent Hungary in the European final of Bocuse d’Or
One of Sirha Budapest’s highlights was the Hungarian final of the Bocuse d’Or chef competition. Several hundred people were cheering for the country’s best chefs, who were cooking from ingredients purchased at the 1,000m² stand of METRO Hungary. Competitors had to prepare a meat and a vegetarian dish.
Ádám Pohner, the sous chef of Kistücsök Restaurant in Balatonszemes won the final, so he will represent Hungary in the European final in Torino. István Volonter finished second and István Veres won the bronze medal. When the results were ceremonially announced, jury president Enrico Crippa and Tamás Széll (the winner of Bocuse d’Or Europe in 2016) praised the performance of the finalists. //
Related news
Bocuse d’Or: Thirteenth place and special award for best dish for Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian Bocuse d’Or team’s promotional film – Video of the day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Historic victory at the Young Chef World Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
There are both positives and negatives in the new Hungarian certificate
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: In the second quarter of 2025, the economic performance exceeded the second quarter of 2024 by 0.2 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Consumer price inflation accelerated in the euro area in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >