Ádám Pohner will represent Hungary in the European final of Bocuse d’Or
One of Sirha Budapest’s highlights was the Hungarian final of the Bocuse d’Or chef competition. Several hundred people were cheering for the country’s best chefs, who were cooking from ingredients purchased at the 1,000m² stand of METRO Hungary. Competitors had to prepare a meat and a vegetarian dish.
Ádám Pohner, the sous chef of Kistücsök Restaurant in Balatonszemes won the final, so he will represent Hungary in the European final in Torino. István Volonter finished second and István Veres won the bronze medal. When the results were ceremonially announced, jury president Enrico Crippa and Tamás Széll (the winner of Bocuse d’Or Europe in 2016) praised the performance of the finalists. //
Related news
Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bocuse d’Or: Thirteenth place and special award for best dish for Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian Bocuse d’Or team’s promotional film – Video of the day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Industrial production is still declining in Hungary, but is already increasing in the EU
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cautious optimism among Hungarian SMEs – the third quarter report of the VOSZ Barometer 2025 has been published
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food inflation accelerated in Germany in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >