Ádám Pohner will represent Hungary in the European final of Bocuse d’Or
One of Sirha Budapest’s highlights was the Hungarian final of the Bocuse d’Or chef competition. Several hundred people were cheering for the country’s best chefs, who were cooking from ingredients purchased at the 1,000m² stand of METRO Hungary. Competitors had to prepare a meat and a vegetarian dish.
Ádám Pohner, the sous chef of Kistücsök Restaurant in Balatonszemes won the final, so he will represent Hungary in the European final in Torino. István Volonter finished second and István Veres won the bronze medal. When the results were ceremonially announced, jury president Enrico Crippa and Tamás Széll (the winner of Bocuse d’Or Europe in 2016) praised the performance of the finalists. //
Related news
Bocuse d’Or: Thirteenth place and special award for best dish for Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian Bocuse d’Or team’s promotional film – Video of the day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Historic victory at the Young Chef World Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
HoReCa Heroes 2025 awards presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pessimistic consumer sentiment eased somewhat in the euro area in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Stable harvest, depressed prices – the Hungarian onion market shows a mixed picture this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >