The majority of the tested soy, lactose and gluten-free foods passed the consumer protection test
The National Consumer Protection Authority (NFH) tested soy, lactose and gluten-free foods. Among the 49 samples, only two did not meet the requirements.
According to the communication of the National Consumer Protection Authority (NFH), the testing was part of a project promoting health-consciousness. The project cost 619 million HUF with the 487 million HUF co-financing of the European Union and the European Social Fund.
The list of products tested can be found on the website of the Authority (www.nfh.hu). (MTI)
Related news
All tested animal equipment failed the NKFH laboratory test
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Consumer Protection Authority has ordered an Advent food safety inspection
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih inspected factories producing both gyro skewers and raw materials – the operation of one factory was immediately suspended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

