The majority of the tested soy, lactose and gluten-free foods passed the consumer protection test
The National Consumer Protection Authority (NFH) tested soy, lactose and gluten-free foods. Among the 49 samples, only two did not meet the requirements.
According to the communication of the National Consumer Protection Authority (NFH), the testing was part of a project promoting health-consciousness. The project cost 619 million HUF with the 487 million HUF co-financing of the European Union and the European Social Fund.
The list of products tested can be found on the website of the Authority (www.nfh.hu). (MTI)
Related news
Comprehensive Advent Food Safety Inspection Results
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Safe holiday preparations: food safety tips for your Christmas menu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Thousands of farmers protest in Brussels against EU-Mercosur agreement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Even though the price of cocoa has halved, chocolate will not become cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Temu is crushing domestic webshops – Christmas won’t change either
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Green lending: sustainable financing gaining momentum
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

