Differences between plant- and animal-based proteins
A recent study published by AgResearch analyses the nutritional and functional differences between animal- and plant-based proteins. The study claims that usually plant-based foods represent a less complex source of protein than animal-based ones, for instance because they are less digestible. However, certain procedures can make plant-based proteins more similar to animal-based ones in their functionality.
//
This article is available for reading on p 131 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
In the service of quality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Beyond Meat Ditches ‘Meat’ and Seeks a New Identity in the Plant Protein Market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ahold Delhaize aims for 50% plant-based protein sales
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone GDP grew by 0.1 percent in the second quarter compared to the previous quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production decreased by 1.0 percent compared to the same period of the previous year, expanded by 2.0 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >