Differences between plant- and animal-based proteins
A recent study published by AgResearch analyses the nutritional and functional differences between animal- and plant-based proteins. The study claims that usually plant-based foods represent a less complex source of protein than animal-based ones, for instance because they are less digestible. However, certain procedures can make plant-based proteins more similar to animal-based ones in their functionality.
//
This article is available for reading on p 131 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
In the service of quality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Beyond Meat Ditches ‘Meat’ and Seeks a New Identity in the Plant Protein Market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ahold Delhaize aims for 50% plant-based protein sales
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The pace of consumer price increases in the euro area accelerated in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Competition Council of the Hungarian Competition Authority has been expanded with a new member
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Manufacturing industry expanded slightly in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >