According to the Hungarian Turkey Association the high VAT inhibits consumption
The Hungarian Turkey Association has organized its annual professional conference for the third time, where the major issues of the poultry and turkey industry were discussed.
At the event, it was said that although the of 1-2 years decline in turkey meat consumption and production could be experinced in Europe, the domestic sector found impetus in line with the Western European market; Furthermore, the consumption of poultry meat, including turkey meat may increase further – according to the projections by the OECD / FAO.
Related news
Diseases create disturbances on the poultry market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sweden to lower VAT on food
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Chamber proposes a further multi-stage increase in the threshold for VAT exemption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OKSZ: Margin stop is wrong
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New food certification for products free from ultra-processed ingredients
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


