The key to Hungarian culinary success is Hungarian raw material
The key to the success of renewable Hungarian gastronomy is the Hungarian raw material – Nagy István, Minister of Agriculture said at the at the Cooks and Producers’ Conference in Budapest.

He added that the work of the Ministry of Agriculture ranges from iron wool to silver wool, ie from ground to table. The key to success is that gastronomy has recognized: we can not find better than Hungarian raw material. Nagy István explained that without the excellent raw material there is no well-functioning producer market or successful small-scale producer, as there is no quality food either. (MTI)
Related news
Hungarian wildlife management is at the forefront of the world
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Imre Hubai: buying domestic products is important from both a national economic and national security perspective
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
AgriTech InnoExpo 2025 – where innovation meets nature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trade Airlines flights have landed – photos and videos
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Large companies and experts join forces for job seekers in Kőbánya
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
