The University of Debrecen is researching the health effects of Mádi wine
The health effects of Mádi wine are being researched at the new laboratory research facility of the University of Debrecen.
According to a statement of the university sent to MTI on Thursday by Győri Zoltán, a professor at the university’s nutrition institute announced on Wednesday that the researchers will carry out sugar content testing and microbiological testing in the lab in Mád to learn about the wine. (MTI)
Related news
Workplace stress is a catalyst for unhealthy lifestyles
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The downside of Matcha fever: the popular drink can also cause hair loss
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The winners of the 2025 Retailer of the Year award have been announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Milk prices in Hungary at unprecedented highs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: in August, the number of guests increased by 5.2 percent and guest nights by 3.1 percent compared to a year earlier
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >