The University of Debrecen is researching the health effects of Mádi wine
The health effects of Mádi wine are being researched at the new laboratory research facility of the University of Debrecen.
According to a statement of the university sent to MTI on Thursday by Győri Zoltán, a professor at the university’s nutrition institute announced on Wednesday that the researchers will carry out sugar content testing and microbiological testing in the lab in Mád to learn about the wine. (MTI)
Related news
Food & Label Trade Day for the fourth time
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Broccoli is already in your head, but it’s a long way to the plate
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wineries reloaded: the second generation is coming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coface: After this year’s weak growth, acceleration may come, but the Hungarian economy is vulnerable
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food waste in Hungary has dropped by a third in eight years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The decade of uncertainty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
