The University of Debrecen is researching the health effects of Mádi wine
The health effects of Mádi wine are being researched at the new laboratory research facility of the University of Debrecen.
According to a statement of the university sent to MTI on Thursday by Győri Zoltán, a professor at the university’s nutrition institute announced on Wednesday that the researchers will carry out sugar content testing and microbiological testing in the lab in Mád to learn about the wine. (MTI)
Related news
From the lab to your wrist: cutting-edge nutrition tracking technology comes to the Galaxy Watch
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is why you should pay attention to your heart health even in autumn – tips from a dietitian
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible for children and young people – Nádudvari supports the promotion of an active lifestyle with 10 million forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kaufland Germany Tests New Packaging Return System For Cosmetics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

