The University of Debrecen is researching the health effects of Mádi wine
The health effects of Mádi wine are being researched at the new laboratory research facility of the University of Debrecen.
According to a statement of the university sent to MTI on Thursday by Győri Zoltán, a professor at the university’s nutrition institute announced on Wednesday that the researchers will carry out sugar content testing and microbiological testing in the lab in Mád to learn about the wine. (MTI)
Related news
This is why you should pay attention to your heart health even in autumn – tips from a dietitian
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible for children and young people – Nádudvari supports the promotion of an active lifestyle with 10 million forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Workplace stress is a catalyst for unhealthy lifestyles
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A collection of short stories was published by the Nébih’s Without a Remnant program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Successful collective support for Hungarian products – Agora 11
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chinese e-commerce attacks with five-week series of promotions – Singles’ Day has become a global shopping marathon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >