Cabbage is an additional component of the Hungarian final of the Bocuse d’Or
Cabbage has become an additional element of the Hungarian finals of the Bocuse d’Or Cooking Competition. The mandatory ingredients were drawn from five vegetables at the official opening of the competition on Tuesday in Budapest.
The competition will be held on Wednesday at the Sirha International Food and HoRaCe Trade Fair.
Hamvas Zoltán, president of the Bocuse d’Or Academy and Sirha Budapest, told MTI that all six teams are now together for the first time. They reviewed the rules again, clarified the details, and then added the extra raw material, the cabbage.
Related news
Albanian cabbage dumping in Eastern Europe – exports increased by 71% at the beginning of the year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A shortage may develop on the cabbage market, and the price of the vegetable may continue to rise
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Önáltató sörisszák – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MBH Analysis Center: Hungarian tourism is soaring – further growth is expected in the hotel market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
