Sustainability is also rewarded at the Bocuse d’Or Budapest Finals
The Hungarian final of the Bocuse d’Or Cooking Competition will take place on 5 February, where it will be decided who among the six finalists will represent our country in the European qualifying tournament. This year, the contestants will be rewarded with a special award: Sustainable cooking will be rewarded with a special award from S.Pellegrino.
The chefs of two Michelin-starred restaurants have a chance to win the domestic final of one of the most prestigious culinary competitions in the world. At the February competition, Gábor Csik, Zsolt Haraszti, Tibor Huszár, Roland Kelemen, Eszter Palágyi and István Veres will decide who can travel to Tallinn for the Bocuse d’Or European final.
Related news
Shell Hungary’s management has been renewed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurostat: nearly 130 kilograms of food per capita was wasted in the EU in 2023
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Climate change: a concern that is losing importance in the EU
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Recognition on World Bread Day – gluten-free product manufacturers awarded
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The FoodTechShow ended successfully
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shanghai Fair Trade Show exhibition in Budapest – October 30-31.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >