Sustainability is also rewarded at the Bocuse d’Or Budapest Finals
The Hungarian final of the Bocuse d’Or Cooking Competition will take place on 5 February, where it will be decided who among the six finalists will represent our country in the European qualifying tournament. This year, the contestants will be rewarded with a special award: Sustainable cooking will be rewarded with a special award from S.Pellegrino.

The chefs of two Michelin-starred restaurants have a chance to win the domestic final of one of the most prestigious culinary competitions in the world. At the February competition, Gábor Csik, Zsolt Haraszti, Tibor Huszár, Roland Kelemen, Eszter Palágyi and István Veres will decide who can travel to Tallinn for the Bocuse d’Or European final.
Related news
New FAO publication reminds us of the finite nature of food production resources
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A DAV Mérnöki Kft. már tudja, hogyan kell előnyt kovácsolni az ESG-ből
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danish example in Hungary: sustainable food requires a common strategy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
It took just one day for vegans to stop looking like hippies – this is what the Vegan Summit Budapest was like
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Alimentaria+Hostelco strengthens its international leadership with a 41% increase in global offerings
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest will host Europe’s largest transport research event – the Transport Research Arena 2026 is coming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

