Sustainability is also rewarded at the Bocuse d’Or Budapest Finals
The Hungarian final of the Bocuse d’Or Cooking Competition will take place on 5 February, where it will be decided who among the six finalists will represent our country in the European qualifying tournament. This year, the contestants will be rewarded with a special award: Sustainable cooking will be rewarded with a special award from S.Pellegrino.

The chefs of two Michelin-starred restaurants have a chance to win the domestic final of one of the most prestigious culinary competitions in the world. At the February competition, Gábor Csik, Zsolt Haraszti, Tibor Huszár, Roland Kelemen, Eszter Palágyi and István Veres will decide who can travel to Tallinn for the Bocuse d’Or European final.
Related news
Invisible risk in the chain: microplastics in the food industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Schwarz Group to Significantly Reduce Virgin Plastic Use by 2030
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainability has also reached the beer industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
TECHXPO 2025: Budapest will once again host the largest innovation and technology summit in Central Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >REL EXPO in Jakabszállás again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Shanghai Fair in Budapest has ended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


