Bocuse d’Or competition themes
In early April the competition themes of the Bocuse d’Or world final – which will take place in Lyon on 26-27 September – were made public. Beef will be the theme of the meat dish and the plate theme will be ‘take away’. Teams will have to prepare 14 boxes with a starter, a main dish and a dessert – these need to be tomato-based. István Veres and commis Bence Molnár will represent Hungary in the final. //
Related news
Italian wines at the Winelovers Wine Awards: discover the heritage, taste the future
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Supply is already given
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Despite the peak in visitors, food truck operators earned less this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to get free beers at the trendiest places in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The British Cider Salon’s next stop is Pécs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
