Tisztújítás a MNGSZ-ben
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség júliusi tisztújító ülésén az országos küldöttek ötödik alkalommal választották meg Krivács Andrást a patinás szervezet élére. Kijelölték a következő időszak alelnökeit és szakmai témákért felelős személyeket. Szakács alelnök lett ismét Volenter István (Öreg Prés Étterem, Mór), visszatérő Ambrus György (Békés megyei Pándy Kálmán Kórház, Gyula, élelmezésvezető). Ugyancsak folytatásra kapott bizalmat Horváth Ferenc cukrász (Horváth Cukrászda, Bp.) és Hajcsunk Tibor barista és mixer alelnök (Pasco il Caffe), Barabás Zoltán általános alelnökké avanzsált (Barabás étterem, Debrecen), a szakképzésért felelős alelnök Mayer Gyula (Séf SzkI Veszprém). Az új éttermi és sommelier alelnök Bobák József (MNGSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnök) lett.
//
Kapcsolódó cikkeink
Magyar siker a 2024-es Kulináris Olimpián Stuttgartban
Az 1900-as évektől négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban …
Tovább olvasom >Tisztújítás az MNGSZ-ben
Májusban tisztújítás zajlott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségben is. Hatodik alkalommal…
Tovább olvasom >Sötét háttér előtt
A magyar Nemzeti Gasztronómiai szövetség jobb helyzetben van, mint a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országtorta-selejtező
Az idén tizennyolcadik alkalommal meghirdetett Magyarország Tortája verseny első zsűrizési…
Tovább olvasom >Az eper luxusa (és csomagolása) – A nap képe
Epercsomagolás a tehetősebbeknek: a philadelphiai Oishii farmon nőtt csodákból egy…
Tovább olvasom >Íze: torta, formája: amit csak elképzelsz!
A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben ötödik alkalommal rendezte meg a…
Tovább olvasom >