Tisztújítás az MNGSZ-ben
Májusban tisztújítás zajlott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségben is. Hatodik alkalommal választották meg Krivács Andrást az ország legnagyobb gasztronómiai szervezete élére. Kijelölték a következő időszak alelnökeit és szakmai témákért felelős személyeket is. A korábbi tisztségviselők köre kiegészült fiatal szakemberekkel.
Közétkeztetésért felelős szakács alelnök lett ismét Ambrus György (Békés megyei Pándy Kálmán Kórház, Gyula, élelmezésvezető). Folytatásra kapott bizalmat Hajcsunk Tibor barista alelnök (Pasco Caffe), Barabás Zoltán általános alelnök (Barabás étterem, Debrecen), Mayer Gyula (Séf Szki. Veszprém) szakképzésért felelős alelnök, valamint éttermi és sommelier alelnökként Bobák József (MNGSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnök) is tovább folytatja munkáját.
Két új alelnökkel bővült a vezetőség Petrezselyem Adrienn cukrász alelnök (Petre Cukrászda Tata) és Adamek Balázs casual és fine diningért felelős alelnök (Diófa Étterem, Székesfehérvár) személyében. //
Kapcsolódó cikkeink
Magyar siker a 2024-es Kulináris Olimpián Stuttgartban
Az 1900-as évektől négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban …
Tovább olvasom >Sötét háttér előtt
A magyar Nemzeti Gasztronómiai szövetség jobb helyzetben van, mint a…
Tovább olvasom >![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/hu/wp-content/uploads/2016/08/no_product.jpg)
Megtartotta a Tej Terméktanács tisztújító küldöttgyűlését
A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács 2020. szeptember 16-án tartotta…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gurul, lebeg, italt hűt – A nap képe
Nélkülözhetetlen nyári partner, és több színben is megszerezhetők a Cuddy…
Tovább olvasom >MTÜ: soha ennyien nem nyaraltak Magyarországon, mint idén
Soha ennyien nem nyaraltak Magyarországon, mint idén: az év első…
Tovább olvasom >Több mint 3 millió forintos bírságot szabott ki a Nébih strandbüfékre és streed food árusokra
A strandbüfék és a street food árusító helyek nyári szezonális…
Tovább olvasom >