Egyedülálló ízélmény a Leerdammertől

Dátum: 2017. 04. 18. 11:26

A már jól ismert Leerdammer kínálatában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő sajtot, legyen szó akár az eredeti, akár karakteresebb, vagy hosszan érlelt változatokról. A márka most hazánkban is tovább bővíti kínálatát: az új, prémium kategóriás Leerdammer Finesse Original és Finesse Caratére extra vékony szeletekre vágva kapható, a még intenzívebb ízélmény érdekében.

leerdammer

Európa egyik kedvenc sajtmárkája, a holland nagylyukú Leerdammer évek óta hazánkban is elérhető. A sajt mostantól extra vékony szeletes csomagban is kapható a boltokban, amely valóban egyedi ízélményt nyújt. A hajszálvékony sajtszeletek minden eddiginél lágyabb ízhatásúak, textúrájuk finomabb, könnyedebb a megszokottnál. Így a Leerdammer Finesse mindkét íze akár szendvicshez, akár magvak mellé, vagy egy pohár vörösborhoz is kiváló választás.

Az új Leerdammer Finesse Original és Finesse Caratére 8 extra vékony szeletet tartalmaz.

„Fontos, hogy vásárlóink igényeit teljes körűen kielégítsük, ezért mindig naprakésznek kell lennünk. Szerettünk volna egy teljesen újszerű ízélményt nyújtani a fogyasztóknak, amely mind állagában, mind ízében eltér az eddigiektől. Az extra vékony szeletek közkedveltek más európai országokban, ezért úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy a magyar fogyasztók is megkóstolhassák ezeket a prémium sajtokat” – mondta Temesvári Kornél, a White Lake Kft. ügyvezetője.