Zöldségsöröket dobott piacra Lengyelországban a Carrefour

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 08. 20. 08:21

A Carrefour Polska bejelentette, hogy zöldséges sörválasztékkal lépett piacra Lengyelországban, amely állítása szerint az első ilyen jellegű sörkínálat az országban. Az innovatív termékfejlesztés része a kiskereskedő azon erőfeszítéseinek, hogy bővítse vegetáriánus, vegán és biotermékek kínálatát, a biológiai sokféleség védelme érdekében.

Répából, céklából és paradicsomból is kínál sört a lengyel Carrefour

A Nook Brewery-től származó vegán sör természetes cékla-, paradicsom- és sárgarépaléből készül, és három változatban kapható – lila céklás, véres paradicsom és rozsdás sárgarépa színben és ízben. A vásárlók pedig 10% kedvezményt kaphatnak a felvágottak vegán megfelelőinek előállítására szakosodott Meatless márka termékeiből az új növényi sör SKU-k megvásárlásával.

A Carrefour Polska formátumfejlesztési és kereskedelmi koncepciókkal foglalkozó részlegének vezetője, Sylwester Mroczek kijelentette:

„A kézműves sörök nem csupán hóbortnak számítanak: Népszerűségük évek óta növekszik, a lengyelek pedig nagyon nyitottak mindenféle kísérletre – nem csak a sörrel kapcsolatban. A Carrefour üzleteiben egyre nagyobb teret foglalnak el a natúr, egészséges termékek minimális feldolgozottsággal, beleértve a vegán választékot is. A VEGE NOOK sörök újabb bizonyítékai annak, hogy minden részlegünkön igyekszünk érdekes megoldásokat javasolni, ezért Nagyon örülünk az együttműködésünknek.”

A Carrefour Polska az „egészséges polcon” más kategóriákban is bővíti termékválasztékát, mint például a glutén- és laktózmentes termékek terén.

European Supermarket Magazine

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek