Zenei jogdíjak

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2020. 11. 10. 09:19

MVI logoAz Artisjus az MVI felvetésére válaszolva közölte, hogy bár a vírushelyzettel összefüggésben nem terveznek további kedvezményeket az év végére és a jövő év elejére, de ügyfelek részére folyamatosan könnyítéseket alkalmaznak mind ügyvitelében, mind pedig a kedvezmények terén. A bejelentéseket visszamenőleg is elfogadják, egyszerűsítették a bejelentések kezelését, és kérésre alkalmazzák a díjszabásuk által lehetővé tett úgynevezett vis maior kedvezményt a járványhelyzetben – ennek mértékét 50%-ban határozták meg.

A fizetési nehézségekkel küzdő vendéglátósok érdekében az Artisjus igyekszik elkerülni a jogérvényesítési eljárások indítását, és annak költségeit. Fizetési haladékot biztosítanak az azt kérőknek, és nyitottságot ígérnek a hosszabb fizetési határidők megállapításában. A tartozások rendezésére kötött megállapodások esetén – ha ismét drasztikus korlátozások következnének be – a megállapodásban foglalt kötelezettség teljesítését felfüggeszthetik a korlátozás időszakára.

Zenei jogdíjak - Horeca

Türelmesebb az Artisjus

A jogdíjfizetés szempontjából az éttermeket érintő további szigorításokat automatikusan, bejelentés nélkül figyelembe fogják venni. //

Kapcsolódó cikkeink