Vegyen részt Ön is a vendéglátó szakma csúcsrendezvényén!

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2023. 09. 08. 08:59

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét – legyen Ön is része a szakma ünnepének. A rendezvény helyszíne idén is a Gundel Étterem lesz.

Az idei díjazott(ak) személyéről szeptember 23-án dönt a Kitüntetési Bizottság

Az idei gálaebéd és az annak keretei között megrendezett díjátadó rendezvény szervező munkái hetek óta zajlanak. A szakma legnagyobb ünnepének időpontja 2023. október 15. vasárnap, 12 óra.
A gálaebéd szakmai mentora Bíró Lajos, a sommelier Fabók Mihály, házigazda a médiából is ismert Borbás Marcsi lesz.

 

Íme az előzetes menüsor!

Üdvözlő ital
Törley Pezsgőpincészet

Hideg előétel
Szilvásváradi pisztráng birsalma, mogyoró, zeller
Macsinka János és séftársai: Ruprecht László és Ádám Csaba
Bor: Götz Pincészet

Leves
Csorbaleves
Bíró Lajos
Sör: HopTop Brewery

Főétel I.
Vörösboros kappan, borjúláb, gombák
Macsinka János és séftársai: Ruprecht Laci és Ádám Csaba
Bor: Juhász Pincészet

Főétel II.
Káposztás kelgombóc
Borbás Marcsi étele, Kerekes Sándor séf által elkészítve
Bor: Dúzsi Tamás Pincészet

Desszert
Szilvásgombóc
Gundel Étterem – Wolf András és Moldován Viktor
Digesztív: Premirum

A díjátadó ebéd közben és után kávé-, petit fours, sajt- és sonkakóstolóval, valamint különböző minőségi röviditalokkal várják a vendégeket – a rendezvényt támogató legkülönlegesebb termékeikkel kedveskednek a szakma krémjét képviselő kollégáknak.

A belépőjegy ára 50.000, MVI-tagoknak 40.000 forint (2 belépő/tag).
Jegyigénylés: galaebed@gmail.com és tel.: 20/523-9934.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink