Újra franchise kiállítás Budapesten

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2024. 03. 11. 11:23

2024-ben ismét Franchise Kiállítás lesz Budapesten, amely több mint 900 m2-en várja a vállalkozni vágyókat. Közel 40 kiállítóval, és a méltán ismert hazai hálózatok mellett bemutatkoznak angol, amerikai, és német koncepciók is.

A szakma és az érdeklődők április 4-én találkozhatnak  a Lurdy házban

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem elegendő hozzá egy jó ötlet, szükség van értékesítési tervre, pénzügyi számításokra, stratégiai előrelátásra is, de még így sem biztos a siker.  Amennyiben el akarja kerülni ezeket a kezdeti buktatókat és egy kipróbált vállalkozásba szeretne belekezdeni, akkor a franchise jelenti a megoldást.

A franchise lényege az, hogy a vállalkozó megőrzi függetlenségét ugyanakkor nem marad egyedül az üzletmenetben, a felmerülő problémák kezelésében. Már nem alkalmazottként dolgozik, mégis sokkal kisebb a kockázat, biztosabb az üzlet, hiszen egy kipróbált, máshol már bizonyított, jól működő recept alapján vezeti egységét.

A rendezvény 2024. április 4-én kerül megrendezésre a Lurdy Házban és reggel 10 és 17 óra között várja az érdeklődőket. A helyszínen nemcsak a kiállító márkák megismerésére lesz lehetőség, de a konferencia alatt számos előadás is elhangzik, amelyekből a vállalkozni vágyók és a rendszergazdák egyaránt tanulhatnak.
A rendezvény fő támogatója a Fornetti, szakmai támogatója pedig a Magyar Franchise Szövetség.

Regisztráció nélkül a helyszínen a belépési díj5 000 Ft/fő.
18 év alattiak számára a részvétel ingyenes.

A kiállító franchise koncepciókat és az ingyenes látogatói jegyet itt találja.

 

Kapcsolódó cikkeink