Újabb Pick&Go üzleteket tesztel a Rewe Németországban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 12. 07. 09:26

Három újabb Pick&Go üzlet nyitását tervezi 2024-ben a Rewe – most Hamburgban és Düsseldorfban. A vállalat idén már három ilyen üzletet nyitott Németországban.

Az autonóm vásárlást teszteli a Rewe új üzleteiben, amelyekben a Trigo Vision szenzortechnológiája digitálisan végzi a pénztárgépes folyamatot. A Trigo egy üzlet 3D-s modelljét létrehozva ábrázolja a környezetet és az abban történő mozgásokat digitálisan. A kereskedő garantálja, hogy „a vásárlókról készült és rögzített képek adatkímélő módon kerülnek feldolgozásra, és azok kizárólag az üzletben a kasszanélküli vásárlás lehetővé tétele céljából kerülnek felhasználásra”.

A Rewe szerint a koncepció már bevált, és egyre népszerűbb az vásárlók körében. Ennek megfelelően a következő hetekben Hamburgban két új, pénztárgép nélküli üzletet nyit, melyek egyike 1200 négyzetméteres, így ez lesz a Rewe eddigi legnagyobb Pick & Go üzlete. A harmadik üzlet Düsseldorfban nyílik tesztelés céljából. Az újonnan nyíló üzletek pontos helyszínét a kiskereskedő egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

A kereskedő eddig kialakított két hibrid üzlete Kölnben és Berlinben működik, míg Münchenben egy teljesen autonóm üzlet várja a vásárlókat. Az üzletben való vásárláshoz a vásárlóknak a Rewe Pick&Go alkalmazásra van szükségük.

Lebensmittelpraxis

Kapcsolódó cikkeink