Új szendvicseivel belép a snackpiacra az Abonett
Négyféle új szendvics forgalmazását kezdte meg a nyáron az Abonett Kft. Az extrudált kenyerek piacát vezető abonyi társaság átcsomagolta a termékeit, és új ízesítésekkel is bővítette kínálatát – foglalta össze az újdonságaikat Szebeni Zoltán, aki testvérével, Ákossal együtt vezeti a családi céget.
A fogyasztók jobb tájékozódását segíti az Abonett új csomagolása. A letisztult és típus szerint egységes külsőnek köszönhetően még könnyebben megtalálhatók a klasszikus, bio vagy gluténmentes extrudált kenyerek a boltok polcain. Az Abonett extrudált kenyerei nemcsak kívülről, hanem belülről is megújultak. Új ízekkel és superfood magokkal bővült a választék. 2019-ben az Abonett gluténmentes termékcsaládja két taggal bővült (lenmaggal és zöldségekkel extrudált kenyér), a bio termékcsalád pedig három új ízben kapható. Összesen már 14 Abonett-íz közül választhatnak a vásárlók.
Az Abonett nemcsak a hagyományos termékkörét újította meg, hanem gluténmentes szendvicsekkel is megjelent a piacon. A vásárlók kényelme érdekében kifejlesztett „on-the-go” terméket bárki, bárhová magával viheti, hiszen könnyedén elfér akár egy kézitáskában is. Az itthon egyedülálló, extrudált kenyérből készült szendvicseket négy ízben (két sós és két édes) lehet megvásárolni a cég webshopjában és már több kereskedelmi lánc üzleteiben is.
– A megújult választékunk nemcsak azoknak lehet vonzó, akik kizárólag gluténmentesen étkezhetnek, hanem mindenkinek, aki életmódváltást tervez, vagy csak tudatosabban szeretne étkezni. Az extrudált kenyereket lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja bárki, hiszen egy szeletben csupán 18 kalória van, és a szendvicsekben is kevesebb mint 130 – mondja Szebeni Zoltán.
Az ügyvezető igazgató szerint az Abonett, amit csak lehet, környékbeli termelőktől vásárol, akikkel évtizedes kapcsolata van. Ezért is tartotta fontosnak a cég, hogy az extrudált kenyerein és szendvicsein ott legyen az ezt igazoló Magyar Termék védjegyek valamelyike. //
Kapcsolódó cikkeink
Hódítanak a növényi alapú élelmiszerek
A növényi alapú termékek piaca az utóbbi években robbanásszerű növekedést…
Tovább olvasom >Glutén nélkül – új ízek, új lehetőségek
A gluténmentes termékek piaca az utóbbi években jelentős átalakuláson ment…
Tovább olvasom >Speciális élelmiszerek toplistája: 1. Diabetikus, 2. Szénhidrátcsökkentett, 3. Laktózmentes
Együnk-e tojást, vagy nem ajánlott? Igyunk-e állati eredetű tejet, vagy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Egyedülálló, objektív mutatókon alapuló pályázat indul: megnyílt a HBLF Sokszínű és Méltányos Munkahely elismerés pályázati időszaka
A Sokszínű és Méltányos Munkahely elismerést azok az idehaza működő…
Tovább olvasom >Magyarországon évente mintegy kétmillió tonna élelmiszer-hulladék keletkezik
Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára…
Tovább olvasom >„Kukába az élelmiszerpazarlással” – plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja
A Fenntarthatósági Témahét alkalmából „Kukába az élelmiszerpazarlással” címmel indít plakáttervező…
Tovább olvasom >