Új szendviccsel bővül a McDonald’s Maestro termékcsaládja

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 05. 14. 11:58

Az étteremlánc egy korábbi népszerű termék újragondolásával üdvözli az újra beköszöntő meleg időjárást. A Maestro termékcsalád legújabb szendvicse izgalmas olaszos ízvilágban hozza vissza a napon szárított paradicsom mással összetéveszthetetlen ízét.

A Sunny Sofia, a soron következő Maestro szendvics a kategória egyetlen terméke lesz a promóció ideje alatt, de olyan különlegességek mellett fut jelenleg, mint a Meki® Erős Pistás burgerei és egyéb „megpistázott” termékei, vagy az étteremlánc legnagyobb* marhahúspogácsáját tartalmazó szendvicse, a Big Tasty®.

A napsugarak ihlette Maestro burger a szárított paradicsom mellett egy krémes bazsalikomos szósszal készül, valamint két szelet ropogós baconnel és fehér cheddar sajttal egészül ki. A mediterrán élményt pedig a rukkolás salátakeverék és friss hagyma teszi teljessé.

A Sunny Sofia időszakos termék, mely 2024.05.09-től visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhető el. Az Erős Pistás termékek időszakos termékek, melyek 2024.04.16-tól visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhetőek el.

A Big Tasty® időszakos termék, mely 2024.03.05-től visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhető el. *A Big Tasty® promóció időszaka alatt, a magyarországi McDonald’s éttermekben, átmérő és tömeg paraméterek alapján.

A termékek a McReggeli®-t árusító éttermeinkben 10:30 után kaphatóak.

Kapcsolódó cikkeink