Jó bort innál, de nem tudod, hogy mit? Ez az új app segít!

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 08. 08. 10:45

Tombol a nyár és ilyenkor rengetegen utaznak el belföldre is akár csak néhány napra, vagy a hétvégére kikapcsolódni. Remek választás, ha a pihenést összekötjük egy kis gasztronómiai kalandozással és nyaraláskor ellátogatunk valamelyik hangulatos magyar borvidékre. Most egy új applikáció is segíti a borturistákat: a Kóstolom egy gombnyomásra elénk varázsolja a legfontosabb információkat a borvidékeken elérhető borokról, borászatokról, éttermekről, szálláshelyekről. Borturizmusra fel!

kostolom_3

Gyönyörködtetően változatos a kínálat magyar borokból – szerencsére, azonban ez néha meg is nehezíti a választást. A borturizmus pedig egyre népszerűbb, ami nem csoda, hiszen 22 hangulatos borvidékünk van, és mindegyiknek megvan a saját bája. A kiváló borok mellett pedig egyre több minőségi étterem is gasztronómiai kalandozásokra csábít.
Tüzes badacsonyi fehéret, vagy inkább friss szekszárdi rozét?
Mostantól egy új alkalmazás, a Kóstolom is segíti a borvidéki kirándulásokat. A közösségi appban borászatok, borbárok, éttermek, bisztrók, szálláshelyek, boros- és gasztro rendezvények hozhatják létre profiloldalukat, és tölthetik fel legfontosabb adataikat. A borok és gasztronómia szerelmesei pedig amellett, hogy tájékozódni és keresni tudnak a borok és szolgáltatók között, értékelhetnek és véleményezhetnek is, ami a többi felhasználónak segít a választásban.
Már közel 350 partner adatai elérhetők
A borászatok, éttermek és szállásadók körében hatalmas az érdeklődés az egyedülálló kezdeményezés iránt: az applikáció indításáig már közel 350 partner töltötte fel adatait.
A Kóstolom hiánypótló módon részletes leírásokat, palackfotókat és felhasználói értékeléseket kínál a borvidékeken elérhető borokról. A legjobb helyi éttermek, bisztrók és szálláshelyek adatai szintén elérhetők. Az applikáción belül keresni is lehet, akár nyitva tartás alapján.
Az app programajánlóként is működik: tájékoztatást nyújt az aktuális bor- és gasztro rendezvényeken elérhető borokról, ételekről és szolgáltatókról is.

Kapcsolódó cikkeink