Új fűszerezést kap a THIS növényi „csirkéje”
A brit THIS partnerségre lépett a Schwartz fűszerbranddel, hogy javítson növényi alapú „csirkehúsának” ízén, s még inkább húsjellegűvé varázsolja a terméket.
A THIS Isn’t Chicken a brand második legnépszerűbb terméke, az első helyen a növényi bacon áll. A THIS a fűszerezéssel azt reméli, hogy a csirkealternatíva íze, textúrája és megjelenése még valósághűbb lesz.
Grocery Gazette
Kapcsolódó cikkeink
Az amerikai éttermek már közel felében szolgálnak fel vegán fogásokat
Örülhetnek az Egyesült Államokban a növényi alapú élelmiszereket fogyasztók, ugyanis…
Tovább olvasom >A növényi hús nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Az Egyesült Államokban
Többéves növekedés után a növényi alapú húsalternatívák stagnálása figyelhető meg…
Tovább olvasom >Már a retailereknél az Impossible Foods növényi kolbásza
Az Impossible Foods hamarosan piacra dobja Impossible Sausage Made From…
Tovább olvasom >További cikkeink
Vihar előtti csend?
Megjelentek az első visszaváltási díjas műanyag, fém- és üvegpalackok a…
Tovább olvasom >Az ember birka, amerről a kolomp szól, arra megy – Puskás Tamás színész, rendező a FutureTalks podcastban
A színházi világ gazdasági hátteréről, a családról és színészlét kihívásairól…
Tovább olvasom >Nemzetgazdasági szempontok
A Magyarországon működő, növényi alapú élelmiszereket gyártók és -forgalmazók érdekképviseleti…
Tovább olvasom >