Új fűszerezést kap a THIS növényi „csirkéje”
A brit THIS partnerségre lépett a Schwartz fűszerbranddel, hogy javítson növényi alapú „csirkehúsának” ízén, s még inkább húsjellegűvé varázsolja a terméket.
A THIS Isn’t Chicken a brand második legnépszerűbb terméke, az első helyen a növényi bacon áll. A THIS a fűszerezéssel azt reméli, hogy a csirkealternatíva íze, textúrája és megjelenése még valósághűbb lesz.
Grocery Gazette
Kapcsolódó cikkeink
Az amerikai éttermek már közel felében szolgálnak fel vegán fogásokat
Örülhetnek az Egyesült Államokban a növényi alapú élelmiszereket fogyasztók, ugyanis…
Tovább olvasom >A növényi hús nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Az Egyesült Államokban
Többéves növekedés után a növényi alapú húsalternatívák stagnálása figyelhető meg…
Tovább olvasom >Már a retailereknél az Impossible Foods növényi kolbásza
Az Impossible Foods hamarosan piacra dobja Impossible Sausage Made From…
Tovább olvasom >További cikkeink
A kézműves vagy a Temu jelző lesz a fa alatt? – felmérést készített a Meska magyar kézműves oldal
A Meska online kézműves piactér felmérése szerint az emberek közel…
Tovább olvasom >DRS-rendszer Magyarországon: tanácsok a sikeres visszaváltáshoz
2024. január 1-jén indult el Magyarországon a DRS (Deposit Return…
Tovább olvasom >