Új F&B igazgató a Birdland Resortban
Mészáros Tibor feladata a Resort vendéglátóhelyeinek színvonalát növelő reorganizációs program keresztülvitele.
A neves vendéglátóipari
szakember a jövőben a bükfürdői Birdland Resort
(Radisson SAS Birdland Resort&Spa*****Szálloda, a Birdland
Golf & Country Club, Birdland Villapark) három éttermének,
öt bárjának, két konyhájának
és cukrászatának minőségéért
felel.
Mészáros Tibor a
budapesti Kereskedelmi és Vendéglátó
Főiskolán szerzett vendéglátóipari
közgazdász, később közgazdász tanár
diplomát. A Nyugat-Magyarországi Egyetemen 2005-ben
szerezte meg harmadik diplomáját, a turizmus
szakközgazdászt. Neves vendéglátó
szakértő, a Magyar Nemzeti Gasztromómiai Szövetség
soproni régiójának elnöke, nemzetközi
szintű zsűritag, a Védnöki Táblás Házak
Bizottságának elnökségi tagja; éttermi
mester, a Szövetség Aranyjelvényének, a
Magyar Gasztronómiáért Emlékéremnek,
az Arany Plakettnek és a Schnitta Sámuel Díjnak
a tulajdonosa. Számos vendéglátó tankönyv
szerzője, több szakmai továbbképző intézmény
vizsgaelnöke.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >