Tartósítószer- és gluténmentes pékáruk az Omega Bázistól
Természetes és gluténmentes termékújdonságokkal jelenik meg a piacon az Omega Bázis Kft.: kövön elősütött, „vékonytésztás” pizzalapot, tortillát, sós snack- és kenyércsaládot kínál a gluténérzékeny vásárlóknak.
Nemzetközi tendenciák azt mutatják, hogy a mai modern gluténmentes élelmiszerek már többet tudnak, az ABY’S termékei például a tartósítószer-, tojás- és laktózmentesek is egyben. Újdonságaik abban is egyediek lesznek a piacon, hogy az ízviláguk hasonló a hagyományos pékárukhoz vagy az igazi olasz pizzalaphoz.
Termékeik garantáltan biztonságosak, ezt igazolja az áthúzott búzakalász szimbólumának használata is. (x)
Kapcsolódó cikkeink
25 éves sikertörténet: negyed évszázados jubileumát ünnepli az INTERSPAR Magyarországon
Úttörőként a SPAR honosította meg Magyarországon a hipermarket formátumot. 25…
Tovább olvasom >Gluténmentes élet 80 milliárd forintért évente
A hazai kiskereskedelem értékbeli összforgalmából 4 százalékot hasítottak ki a…
Tovább olvasom >Nielsen: gluténmentes élet 80 milliárd forintért évente
A hazai kiskereskedelem értékbeli összforgalmából 4 százalékot hasítottak ki a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ismert eredetű, természetesen tiszta, harmonikus ízvilágú, kiegyensúlyozott textúrájú, frissítő – ezek a jó ásványvíz ismérvei
Gyakran a legalapvetőbb és legfontosabb dolgokra jut a legkevesebb figyelem.…
Tovább olvasom >Pandémia idején segíti igazán a rászoruló gyermekeket a PENNY Market támogatása
A PENNY Market számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért…
Tovább olvasom >A Heineken Hungária az első PET palack mentes nagyüzemi sörgyártó
A nagyüzemi sörgyárak közül elsőként, a fenntarthatóság jegyében vonta ki…
Tovább olvasom >