Sportolók a kasszában: a dm boltnyitásaihoz jótékonysági akció is párosult

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 02. 03. 11:30

A dm expanziós politikájának köszönhetően a tavalyi évben több tucat üzlet újult meg, s ez az idei évben tovább folytatódik: az évet több boltjának átalakításával indította a drogéria.

dm boltnyitás sopron

Szegeden, Sopronban és Vácon várták nyitási akciókkal a vásárlókat. A kasszákban helyi sportolók is feltűntek, s segítették a boltba látogatók kiszolgálását, miközben egy-egy jótékonysági akció részesei is voltak.

Az év első boltnyitásának Sopronban örülhettek a vásárlók január 25-én, 10 százalékos végösszegi kedvezményt kaptak azok, akik betértek a dm megújult üzletébe. Délelőtt különleges vendégek érkeztek a kasszához, a nyitás alkalmából a soproni kosárlabda csapat tagjai segítettek a vásárlóknak, hogy szerzeményeiket táskájukba pakolják. A kasszánál a sportolók és a vásárlók jótékonysági akció részesei is voltak, ottlétük idején 338 ezer forint folyt át a kasszán, az összeget a soproni Evangélikus Általános Iskolai Képzésért Alapítvány kapja. A dm a nyitáskor és a hét következő napjain is ünnepivé tette a hétköznapokat: a boltban szerencsekeréken pörgethettek a vásárlók, apró ajándékokat kaptak, a gyerekeket farsangi készülődésre invitálta a drogéria. Az üzletben a vásárlók a meglepetések mellett a szokásos széles áruválasztékkal találkozhattak.

Kis szünet után január 28-án a dm váci üzlete is megnyitotta kapuit, a kasszánál a váci kézilabdacsapat tagjai üdvözölték a vásárlókat, teltek szépen az ajándékba adott permanent táskák, a sportolók által kasszázott 344.724 forintnyi összeg egy helyi alapítványhoz kerül majd. A dm sminkeléssel, ajándékokkal is készült, a gyerekeknek Saubär maci okozott örömteli pillanatokat.

Szegeden is január 28-án nyitott a megszépült dm, szerencsekeréken pörgethettek a vásárlók, 10 százalék végösszegi kedvezménnyel kedveskedett a drogéria az ünnepi alkalommal a vevőknek, a legkisebbek a Csiga Duó műsorát nézhették meg, amíg a szülők a bolt megújult kínálatából válogattak. A meglepetések a hétvégén is folytatódtak, lufihajtogató bohóccal és a dm kabalafigurájával is találkozhattak a gyerekek. A vásárlók nagy örömére ötszörös pontakcióval is készült a drogéria.

A dm megújult üzleteiben is a vásárlók kényelmét szolgáló megoldásokkal találkozhatunk, a szájápolás területén szájápolási centerrel ismerkedhetnek a vevők, amely segít a megfelelő fogkefe megtalálásában, a dekortermékeknél a vásárlók használhatják aL’OrealMakeup genius applikációt is. A megújult üzletekolyan fotópulttal is rendelkeznek, amelynek segítségével a vásárlók akár azonnal előhívhatják fényképeiket.A dm minden korosztály igényeire gondol: az üzletek 2012 óta nagyítóval felszerelt bevásárlókocsikkal rendelkeznek, ezzel is segítve az idősebbek és rosszul látók vásárlását.
A dmüzleteiben februártól ingyenes wifi áll a betérők rendelkezésére.

Az egészségmegőrzés filozófiáját tükrözi a bio élelmiszerek bőséges kínálata. A minőség, a széles választék, a változatos kedvezmények, a drogéria társadalmi célú kezdeményezései és az activebeauty törzsvásárlói program egyre több vásárlót vonzanak az dm üzleteibe, ahol az ár-érték arányban kiemelkedő dm saját márkás termékek is elérhetőek a tudatos vásárlók számára.

2600 Vác Deres u. 2.
Family Center
Nyitva tartás:
hétfő-szombat: 8.30-20.30

6724 Szeged, Londoni krt. 3. (ÁRKÁD)
Nyitva tartás:
hétfő-szombat: 9.00-21.00

9400 Sopron Várkerület 100-102.
Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 8.00-19.00
szombat: 8.00-15.00

Kapcsolódó cikkeink