Öt jó tanács grillezéshez
Profi amerikai honlapon találkoztunk az alábbi ötletekkel:
• Hogy ne essenek szét a grillrácson, érdemes a halakat 10 percig erősen sós lében áztatni (1 l vízhez 1 evőkanál só).
• Elkerülhetjük a hal megégését, ha citromszeleteket rakunk alá, akár rácson, akár grill-lapon sütjük őket.
• A húsra és húspogácsára a sütéskor érdemes kis kocka vajat vagy jégkockát rakni, hogy ne száradhasson ki.
• A maradék összegyűrt alufóliával remekül tisztítható a zsíros-kormos-égett grillrács.
• Ha nagyon sok a vendég, és időzavarba kerülhetünk emiatt, a burger vagy a steak bátran félkészre süthető.
Kapcsolódó cikkeink
Limitált kiadású őszibarack és lime ízekkel jelentkezik a Pepsi idén nyáron
A grillpartik szerelmeseinek szánt italok a vállalat azon stratégiájába illeszkednek,…
Tovább olvasom >Zöldségek grillre – vagy köretnek
A grillezés már régóta több mint egy főzési módszer; egy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Félautomata teaadagoló – A nap videója
Kedves és szellemes ötlet – szép kivitelezés! A videóért katt…
Tovább olvasom >Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >