Nutella-keksz a Ferrerotól
Nutella Biscuits néven dobta piacra új termékét a Ferrero Olaszországban, csupán néhány hónappal azután, hogy bevezette azt Franciaországban.
A termék a keksz és a Nutella kombinációja. A keksz tésztája búzalisztet és nádcukrot tartalmaz.
A cég fokozatosan szeretné bevezetni a kekszet egész Európában. A termék a Potenza melletti Balvano üzemben készül, ahová a Ferrero 120 millió eurót invesztált a gyártási sorba
Kapcsolódó cikkeink
„Tűzszünetet” köthet a Lindt&Sprüngli és az olasz kézműves csokoládékészítők
Megoldódni látszik a svájci Lindt & Sprüngli és az olasz…
Tovább olvasom >A Nutella és a Kinder iránti kereslet növelte a Ferrero olaszországi eladásait
A Ferrero értékesítésért és forgalmazásért felelős Commerciale Italia üzletága Olaszországban,…
Tovább olvasom >A Danone a Ferrero-nak adná a Michel et Augustin brandjét
A francia élelmiszeripari vállalat, a Danone kizárólagos tárgyalásokat folytat az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megnyílt az FHA Szingapúr, hat kiállító az Agrármarketing Centrum standján
Több mint ötvenkét országból, mintegy ezerötszáz kiállító részvételével nyílt meg…
Tovább olvasom >„Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat: Infláción innen és túl
A „Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat alcíme idén „Infláción innen…
Tovább olvasom >A világ minden tájáról vonzza az iparági vezetőket a Fruit Logistica
A Fruit Logistica, a világ vezető gyümölcs- és zöldségipari szakkiállítása,…
Tovább olvasom >