Nutella-keksz a Ferrerotól
Nutella Biscuits néven dobta piacra új termékét a Ferrero Olaszországban, csupán néhány hónappal azután, hogy bevezette azt Franciaországban.
A termék a keksz és a Nutella kombinációja. A keksz tésztája búzalisztet és nádcukrot tartalmaz.
A cég fokozatosan szeretné bevezetni a kekszet egész Európában. A termék a Potenza melletti Balvano üzemben készül, ahová a Ferrero 120 millió eurót invesztált a gyártási sorba
Kapcsolódó cikkeink
A mogyoróbeszerzésbe invesztál a Ferrero az USA-ban
A Ferrero Csoport mogyoróra specializálódott részlege, a Ferrero Hazelnut Company…
Tovább olvasom >Kötelezi beszállítóit Carrefour a Nutri-Score értékek közzétételére
Franciaországban előírta a Carrefour, hogy minden márkás termék beszállítója köteles…
Tovább olvasom >Ősszel jöhet a növényi alapú Nutella
Hónapokig tartó híresztelések után a Ferrero bejelentette a növényi alapú…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Trade magazin idén is megkérdezi az Olvasói véleményét a karácsonyi tv-reklámokról! Szavazzon Ön is!
A közönségszavazás 2024. december 12. és 19. között zajlik. 🎁…
Tovább olvasom >FRUIT LOGISTICA 2025: Számos innovációval várja az érdeklődőket a kiállítás
A nemzetközi gyümölcs- és zöldségkereskedelem képviselői 2025-ben ismét Berlinben találkoznak.…
Tovább olvasom >EuroCIS 2025: Komoly érdeklődés mutatkozik a kiskereskedelmi technológia szakvására iránt
Az Amazon és a TikTok nemrég egy olyan megállapodást kötött,…
Tovább olvasom >